Taakgroep jeugd

Van de Jeugdouderling

De taakgroep jeugd wil aan de jeugd (van 0 -21), aan (jonge) gezinnen en aan al de anderen die vallen onder de 20 plus groep, een thuis geven binnen de Driestwegkerk. Iedere leeftijdsgroep willen we op zijn/haar eigen niveau vertellen over Gods liefde en trouw.

Helaas heeft de corona virus grip op de gehele samenleving en ook op onze activiteiten. We hebben besloten om alle activiteiten per direct stop te zetten.
Wanneer het weer verantwoord is zullen we weer starten met onze activiteiten.
We laten dit dan meteen weten.

We zijn onderweg naar Pasen.

Normaal hebben we onze activiteiten gericht op deze 40 dagentijd. Ook doen we met onze tieners dan mee met de PaasChallenge 2020. Deze gaat niet door.  Hiervoor in de plaats komt een Paasspel die je online kan spelen met je hele gezin en met elkaar. Het is vooral ook geschikt voor jongeren van 10 t/m 20 jaar.

Meer informatie vind je op: www.jongprotestant.nl/paaschallenge.
Opgeven kan bij hdeboer3@hotmail.com of 06-26293251.
Je krijgt dan meer informatie over datum en het tijdstip.

Het coronavirus geeft aan ons allemaal een taak, om te zien naar elkaar en elkaar te helpen waar nodig/waar dit kan. Maak eens een mooie tekening/stuur een kaart naar oudere mensen die in een verzorgingshuis wonen of gemeente leden die ziek zijn. Hoe leuk zou jij het vinden om iets te krijgen in deze tijd? Op deze manier blijven we samen gemeente.

Heb je in deze tijd behoefte aan hulp vanuit de kerk dan kun je contact met me opnemen.

Henk de Boer

hdeboer3@hotmail.com